1. Home
  2.  » Onderhoud en Reparatie

Uw fietsenmaker in Veenendaal en omgeving!

Voor onderhoud en reparatie aan uw fiets in Veenendaal bent u bij JZ Fietstechniek op de juiste plek. Ik heb mij de afgelopen 12 jaar volledig toegelegd op het repareren en onderhouden van uw fiets. Kwaliteit en eerlijkheid zijn mijn kernwoorden of het nu gaat om een kleine reparatie of een uitgebreide onderhoudsbeurt. Bij mij bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een snelle service. Zo krijgt uw fiets direct een schoonmaakbeurt als u deze wegbrengt voor een onderhoudsbeurt zodat u weer kunt genieten van heerlijke ritten!

Extra mankementen tijdens onderhoud of reparatie

Zijn er aanvullende reparaties nodig die pas tijdens het onderhoud of de reparatie worden ontdekt? Dan koppel ik dat eerst aan u terug voordat ik deze reparatie(s) uitvoer. Zo komt u niet voor plotseling hogere kosten dan verwacht te staan.

Ook dat is JZ Fietstechniek; uw fietsenmaker in Veenendaal!

Fietsenmaker Veenendaal - JZ Fietstechniek

Ook voor onderhoud Mountainbikes/ATB en Racefietsen uw fietsenmaker in Veenendaal

JZ Fietstechniek is gespecialiseerd in het onderhoud van Mountainbike/ATB en Racefietsen. Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren zorgt u niet alleen voor minder slijtage aan uw Mountainbike/ATB of racefiets, ook blijft deze soepel rijden. Het is tot slot ook een fijn en veilig gevoel als u na een strenge winter weer op de racefiets stapt, dat deze goed onderhouden is.

Heeft u een Mountainbike/ATB of Racefiets dan verwacht u dat alles gedaan is als u uw fiets komt ophalen. Daar sta ik als JZ Fietstechniek dan ook garant voor.

Voorvork Onderhoud

Het belangrijkste en kostbaarste onderdeel van uw Mountainbike/ATB is de voorvork en heeft ook onderhoud nodig. Daarom adviseert JZ Fietstechniek om jaarlijks basis onderhoud uit te laten voeren en volledig onderhoud elke twee jaar. Zo houdt u dit kostbare onderdeel in topconditie !!

JZ Fietstechniek is exclusief dealer van X-FUSION – Voorvorken en Dempers

Fietsenmaker Veenendaal - JZ Fietstechniek

Als fietsenmaker in Veenendaal zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van E-Bikes

Een e-bike is tegenwoordig een behoorlijke investering. Als u een e-bike heeft aangeschaft, dan wilt u dat deze in goede staat blijft verkeren. U kunt dan ook bij mij ook terecht voor het laten onderhouden van uw e-bike dan heeft u langer plezier van dit kostbare bezit.

AXA Sleutelservice

Kom langs bij JZ Fietstechniek voor het verkrijgen van een nieuwe (reserve)sleutel van uw AXA slot! Het blijft vervelend als u per ongeluk uw fietssleutel verliest, toch hoeft u dan enkel naar huis te rijden om uw reservesleutel te halen. Wel zo makkelijk.

Haal- en Brengservice

Lukt het u niet om de fiets langs te brengen dan is er de mogelijkheid om uw fiets te laten ophalen en weer terug te brengen door JZ Fietstechniek. In combinatie met een onderhoudsbeurt is deze service kosteloos en anders betaalt u € 20,- euro. Neem contact op voor meer informatie!

Fietsenmaker Veenendaal - JZ Fietstechniek
Loading...