1. Home
  2.  » Mountainbikes Veenendaal

Mountainbikes Veenendaal

De Utrechtse Heuvelrug bied veel mogelijkheden om heerlijk te fietsen zowel op de weg als in het bos met vele prachtige tracks in de omgeving. Als je op zoek bent naar een Mountainbike / ATB in Veenendaal dan ben je bij mij op de juiste plek. Je bent welkom om langs te komen bij fietsenwinkel JZ Fietstechniek in Veenendaal. JZ Fietstechniek heeft diverse topmerken ATB / Mountainbikes in het assortiment.

Onderhoud Mountainbike/ATB Veenendaal

JZ Fietstechniek is gespecialiseerd in het Onderhouden en Repareren van uw Mountainbike/ATB. Door je fiets goed te onderhouden voorkomt je ook onnodige kosten en blijft hij in topconditie.

Mountainbike onderhoud - JZ Fietstechniek Veenendaal

WINTERBEURT!

Fiets wordt volledig gedemonteerd en gecontroleerd op alle vitale punten. Eventuele slijtage delen worden pas vervangen na overleg met u waarna de fiets weer volledig wordt opgebouwd en klaar is voor vele mooi en veilige kilometers.

Plan snel een afspraak door het contact formulier in te vullen of te bellen. Neem gerust contact met mij op.

Voorvork Onderhoud

Het belangrijkste en kostbaarste onderdeel van uw Mountainbike/ATB is de voorvork en heeft ook onderhoud nodig. Daarom adviseert JZ Fietstechniek om jaarlijks basis onderhoud uit te laten voeren en volledig onderhoud elke twee jaar. Zo houdt u dit kostbare onderdeel in topconditie!

JZ Fietstechniek is exclusief dealer van X-FUSION – Voorvorken en Dempers

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Mountainbikes/ATB of heeft u interesse in de aanschaf van een Mountainbike/ATB en of racefiets? Neem contact met mij op of kom een keer langs.

Mountainbike onderhoud Veenendaal - JZ FIetstechniek
Loading...