Keewee E-bakfiets

Officieel Keewee Bakfiets dealer van Veenendaal en omgeving


VOORJAARS AANBIEDING!! UITVOERING IN HET ARMY GREEN

NU RIJKLAAR VOOR SLECHTS € 3599,-

Plan een proefrit
  1. Home
  2.  » Keewee bakfiets

Keewee E-bakfiets bij JZ Fietstechniek

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets? Dan is de Kewee zeker het bekijken waard! De Keewee bakfiets zorgt voor een revolutionaire rijervaring en is nu verkrijgbaar bij JZ Fietstechniek in Veenendaal!

 

De Keewee e-bakfiets… goed, beter, best!

De Keewee bakfiets kenmerkt zich door het hoge veiligheidsniveau, zo zijn er kindergordels in de bakfiets geplaatst met een perfecte pasvorm wat zorgt voor nog betere veiligheid. Daarnaast beschikt de Keewee bakfiets over een verstevigd achterframe wat een stabielere fietservaring ten goede komt.

Keewee bakfiets - JZ Fietstechniek Veenendaal

Zeer krachtige middenmotor

De zeer krachtige middenmotor van Bafang zorgt dat fietsen zweven wordt. Met deze krachtige motor en het ergonomische ontwerp wordt iedere logistieke uitdaging een eitje! Een high-tech design van de Keewee bakfiets combineert het ongelooflijke gebruiksgemak van een praktische bakfiets met de beleving van een luxe sportwagen. 

Alles direct binnen handbereik

Door de bediening op het stuur van de Keewee bakfiets, heb je alles dat je nodig hebt direct binnen handbereik. Het display vertelt je daarnaast alles dat je moet weten actieradius, snelheid, tijd en navigeert je zonder moeite naar je volgende afspraak! 

Goede verlichting voor betere zichtbaarheid

Keewee heeft de verlichting van deze strakke bakfiets volledig geïntegreerd. Zuinige ledverlichting is wanneer deze uitstaat dan ook vrijwel onzichtbaarheid, zodra je de verlichting aanzet door middel van de schakelaar op het stuur ben je net zo goed zichtbaar als een auto, en neem je veilig deel aan het verkeer.

Deze verlichting heeft Keewee ook toegepast in de bak, en dit zorgt niet alleen voor nog meer veiligheid maar ziet er ook nog eens strak uit! 

Neem contact op met JZ Fietstechniek

Bezoek onze fietsenwinkel in Veenendaal en kies uit een ruim assortiment fietsen en E-bikes. Onze adviseurs helpen je graag op weg en hebben antwoord op al jouw vragen. Heb je nog vragen over een fiets? Neem dan contact met ons op via het reactieformulier of bel 0318 751 088.

Loading...