1. Home
  2.  » Fietsenwinkel Veenendaal

Fietsenwinkel Veenendaal

Als het om fietsen gaat is JZ Fietstechniek in Veenendaal jouw specialist in de regio. U kunt bij ons een groot aanbod nieuwe fietsen van topmerken, e-bikes, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en fietsaccessoires kopen. Wij geven u graag advies op maat.

Fullservice fietsenwinkel in Veenendaal

Bij onze fietsenwinkel in Veenendaal kunt u naast het kopen van een fiets en het onderhoud hiervan ook terecht om u garantie aan te spreken of onderhoud te plegen. Wij zijn namelijk ook de meest moderne fietsenmaker van Veenendaal met ruime openingstijden, aantrekkelijke prijzen en een bericht als uw fiets gereed op gerepareerd is. Kortom, één betrouwbare partner voor al uw fietszaken.

Brinckers Granville heren - JZ Fietstechniek Veenendaal
Brinckers Boston e-bike - JZ Fietstechniek Veenendaal

Specialist in E-bikes in Veenendaal

Wilt u een E-bike in Veenendaal kopen? Dan bent u bij JZ Fietstechniek aan het juiste adres. E-bikes zijn populairder dan ooit. Niet alleen voor naar je werk en school, maar geven ook alle vrijheid tijdens een vakantie. Bij JZ Fietstechniek kunt u dan ook verschillende merken elektrische stads- en sportfietsen kopen, zoals Sparta, Batavus, Gazelle en Cortina en je hebt alle keuze in fietsen met een front- en middenmotor van onder andere Bosch en Bafang. Test deze verschillende systemen gerust uitgebreid bij ons uit en vind zo jouw ideale elektrische fiets.

 

Gewone fiets ombouwen naar e-bike

Heb je al een fijne fiets, maar kun je wel een duwtje in de rug gebruiken? Dan bieden we ook de mogelijkheid om je gewone fiets voordelig te laten ombouwen tot een elektrische fiets. Dit kan bij vrijwel elk type fiets en we kunnen zelfs van bakfietsen, sportfietsen, tandems en driewielfietsen comfortabele e-bikes maken.

Fietsenmaker en fietsonderhoud in Veenendaal

JZ Fietstechniek heeft een uitgebreide werkplaats in Veenendaal, waarmee we je fiets in topconditie houden. Breng je fiets dus gerust langs voor kleine en grote reparaties, de reguliere servicebeurt en we zorgen ervoor dat ook je e-bike perfect functioneert. Verder zijn wij specialist in Veenendaal voor het onderhouden van mountainbikes, ATB’s, racefietsen en leveren alle onderdelen om deze in prestaties te optimaliseren. Wel laten repareren, maar geen tijd om je fiets naar ons toe te brengen? Maak dan gebruik van onze handige haal- en brengservice.

Neem contact op met JZ Fietstechniek

Bezoek onze fietsenwinkel in Veenendaal en kies uit een ruim assortiment fietsen en E-bikes. Onze adviseurs helpen je graag op weg en hebben antwoord op al jouw vragen. Heb je nog vragen over een fiets? Neem dan contact met ons op via het reactieformulier of bel 0318 751 088.

Loading...