1. Home
  2.  » Fiets ombouwen naar e-bike

Uw fiets ombouwen naar een e-bike?

E-bike’s zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en het is ook heerlijk om hierop te fietsen en te genieten.

Maar wat als u nog een prima fiets heeft maar graag elektrisch wil gaan rijden? Laat uw fiets dan ombouwen naar een e-bike! Met behulp van onze ombouwsets kan JZ Fietstechniek uw fiets omtoveren tot een fiets met elektrische trapondersteuning. Met een elektrische fiets heeft u het gevoel de wind in de rug te hebben. Tevens zijn langere afstanden veel eenvoudiger per fiets af te leggen. Mocht u toch graag weer even “gewoon” fietsen, dan kunt u eenvoudig de trapondersteuning verlagen of uitzetten.

JZ Fietstechniek kan van bijna alle fietsen elektrische fietsen maken, ongeacht of u nu een merkfiets heeft of niet. Ook driewielers, bakfietsen of tandems kunnen met een ombouwset uitgerust worden.

Fiets ombouwen naar e-bike - JZ Fietstechniek Veenendaal

Uw huidige e-bike upgraden!

Heeft u al een elektrische fiets waarvan de ondersteuning niet meer voldoet of dringend een update nodig heeft? Heeft uw e-bike een nieuwe accu nodig? Ook dan is een ombouwset een goede oplossing om dit voor u te realiseren.

Accukeuze e-bike

U heeft de keuze uit verschillende accu’s. Het is de vraag wat u wilt, langere afstanden gaan fietsen of toch wat dichter bij huis blijven u kunt kiezen uit diverse accu’s die aansluiten bij uw wensen.

Plaats motor aandrijving

Naast voorwiel- en achterwielmotoren kunt u ook kiezen voor de compacte midden motoren van BAFANG. Informeer naar de mogelijkheden.

Styling e-bike

Ook qua styling heeft u nog het een en ander te kiezen: kiest u liever voor een bagagerek batterij of een bidonaccu? Wilt u een display die u snelheid aangeeft of niet? Wilt u zwarte of zilveren velg? Kortom veel te kiezen – kom snel eens langs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Graag kijken we samen met u naar de beste oplossing voor uw huidige fiets. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op of kom langs.

Fiets ombouwen naar e-bike - JZ Fietstechniek Veenendaal
Loading...