1. Home
  2.  » Bakfietsen Veenendaal

Elektrische bakfiets kopen? Kom langs bij JZ Fietstechniek

Op zoek naar wat extra ruimte om te kunnen vervoeren? Ook dan kunt u terecht bij JZ Fietstechniek voor een goed advies want bakfietsen zijn er in veel varianten en prijsklassen. Zeker als het gaat om een elektrische bakfiets is een goede keuze zeer belangrijk om er optimaal plezier te hebben. JZ Fietstechniek heeft elektrische bakfietsen met onder meer Bosch en Bafang midden-motoren. Deze systemen hebben het vermogen wat nodig is om u en bijvoorbeeld uw kinderen moeiteloos te kunnen vervoeren.

Elektrische bakfiets van bekende merken

JZ Fietstechniek levert onder andere elektrische bakfietsen van Cangoo. Deze hebben elektrische trapondersteuning, een zeer ruime bak met kwalitatieve regenhuif en extra veilige remmen. U koopt hiermee een zeer complete elektrische bakfiets en bij JZ Fietstechniek kunt u uiteraard terecht voor het onderhoud!

Benieuwd naar onze elektrische bakfietsen?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden tot het aanschaffen van een elektrische bakfiets neem dan contact op en laat u vrijblijvend informeren.

Telefonisch ben ik bereikbaar op telefoonnummers 0318 – 75 10 88 / 06 – 38 14 67 35 of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Loading...